Ja Zuster Nee Zuster ( 2023)

Deel dit bericht

In 1965 schrijven Annie en de componist Harry Bannink televisiegeschiedenis met de jeugdserie Ja zuster, nee zuster. Misschien wel de beroemdste Nederlandse televisieserie van de vorige eeuw. Voor velen is het de ultieme samenwerking tussen Annie en Harry.

Veel liedjes zijn moderne klassiekers geworden, zoals M’n opa, Wil u een stekkie van de fuchsia en natuurlijk het titellied Niet met de deuren slaan (Ja zuster, nee zuster).

Ja zuster, nee zuster speelt zich af in een “rusthuis vol herrie”, waar zuster Klivia de scepter zwaait. In de serie komen veel karakteristieke personen voor, zoals Gerrit, opa, de ingenieur en boze buurman Boordevol.

Regie: Sanne Eggekamp

Muziekaal leider: Dave Hanhart

Arrangementen: Ron van Riel

Onze vorige producties