West Side Story (2016)

Deel dit bericht

West Side Story neemt ons mee naar de Upper West Side van New York in de jaren ’50. De musical vertelt het verhaal van de Amerikaanse Jets en de Puertoricaanse Sharks, twee straatbendes die beide de New Yorkse straten willen beheersen. De jonge Tony, voormalige Jet en beste vriend van bendeleider Riff, wordt tijdens een feest waar beide bendes aanwezig zijn, op slag verliefd op de mooie Maria, de zus van Bernardo; de leider van de Sharks. Tot over hun oren verliefd, proberen zij los te komen van de bendes en kiezen zij voor elkaar.

Leonard Bernstein schreef prachtige liedjes als ‘Maria’, ‘I feel pretty’ en ‘Tonight’. Deze liedjes zullen, in de Nederandse vertaling, ook te horen zijn in de versie de de V.O.S. brengt. De prachtige muziek, samen met vele kleurrijke personages, krachtige dansstukken en harmonieuze koorzang, zullen ervoor zorgen dat het ook dit jaar een voorstelling wordt die u niet snel zult vergeten.

Voor deze voorstelling zal de V.O.S. Oisterwijks eigen natuurtheater veranderen in de straten van New York, inclusief de hoogbouw en balkons. U zult uw ogen uitkijken! Een groep van ruim 100 mensen is maandenlang bezig geweest met de voorbereidingen voor deze voorstelling. Zij hielden zich niet alleen bezig met het oefenen voor spel en zang, maar ook met het maken en samenstellen van de kleding en het bedenken van wederom een sensationeel decor.

Deze spectaculaire voorstelling draait om eer en vriendschap, maar vooral om liefde; ook wanneer deze door anderen verboden is. De voorstelling wordt opgevoerd onder leiding van

Regisseur: Dennis Spanjers Muzikaal Leider: Dave Hanhart Arrangeur: Ron van Riel Choreografie: Monique van Opstal

Onze vorige producties