De Feeks (2014)

Deel dit bericht

Deze hilarische theatervoorstelling gaat over het wel en wee van een theatergezelschap. We zien de acteurs tijdens de repetities en hun poging (worsteling) tot het uitvoeren van Shakespeares ‘Het temmen van de Feeks’. Dat gaat echter niet zonder de nodige complicaties, amoureuze verwikkelingen en hilarische situaties!

De steracteurs Erik Doornbosch en Brigitte Verhulst moeten voor het eerst – na hun vechtscheiding – weer samen op het toneel schitteren. Zij vertolken de hoofdrollen in DE FEEKS. Het wordt voor hen als maar moeilijker om de realiteit van het toneel te scheiden. Wat is waar? De wereld van lief en leed in het dagelijks leven of de harde schijnwerkelijkheid op het toneel? Dat roept vragen op: kan de net opkomende TV-ster wel toneelspelen? Is iedereen wel echt oprecht? En waarom staan er ineens maffiosi op het toneel? Allemaal spannende vragen die beantwoordt worden tijdens deze komische voorstelling

Regisseur: André van Hest

Onze vorige producties