Romeo en Julia (2012)

Deel dit bericht

De familie Paijmans en de familie Witlox hebben concurrerende bedrijven en dat geeft regelmatig spanningen en rellen. Als de familie Paijmans een feest geeft, is de familie Witlox ook uitgenodigd. Daar ontmoet Romeo de mooie Julia Paijmans en ze worden op slag verliefd op elkaar. Als dit wordt ontdekt, zijn beide families in alle staten en zetten ze alles op alles om de liefde tussen Romeo en Julia te verstoren.

De spanningen lopen hoog op en na een vreselijk gevecht wordt Romeo gestraft. Radeloos klopt Julia aan bij Lorenzo, die al jaren de vete tussen beide families wil stoppen. Hij bedenkt een plan en hoopt daarmee het tij te keren. Het loopt mis als Romeo verkeerd wordt geïnformeerd. Hij is ten einde raad en neemt een drastisch besluit.

Regie: Anneke Schröder

Onze vorige producties