De Rode Molen (2009)

Deel dit bericht

Waar geen droom te groot of stout genoeg is, waar altijd nog iets voor de boeg is Waar tedere woorden oren strelen, en lieve dieven harten stelen…!! Hier zijn de mooiste meisjes van Parijs; speels en zoet en wereldwijs Hier woont de extase, hier slaat de vlam in pan In de Rode Molen – waar alles mag, en alles can can can can can can!!”

Parijs, begin vorige eeuw. De naïeve schrijver Christian komt aan in deze wereldstad op zoek naar de vrijheid, de schoonheid en de liefde. Door een wilde samenloop van omstandigheden raakt hij uiteindelijk verzeild in de Rode Molen. Al zijn dromen lijken daar uit te komen; hij sluit vriendschap met de vrolijke Troupe excentrieke kunstenaars en krijgt een baan als schrijver van een nieuw stuk, ‘Spectacular Spectacular’, dat de Rode Molen tot een heus theater moet maken. Hij wordt bovendien tot over zijn oren verliefd op Satine, de prachtige leading lady van de Rode Molen. En zij op hem. Hun liefde moet echter geheim blijven – Satine is beloofd aan de verwende Duke, die Spectacular Spectacular financiert, en deze Duke zal hoe dan ook zijn zin krijgen..

Rode Molen van de V.O.S. is losjes gebaseerd op de beroemde film van Baz Luhrman uit 2001 en belooft een waar spectacular spektakel te worden, met veel show, groepsacteerwerk en vooral heel veel muziek, passie en gedrevenheid.

Onze vorige producties