Bestuur

 

 

Voorzitter: Toine van de Klundert

Vanaf 2013 ben ik de trotse voorzitter van de V.O.S.. 2003 was het eerste jaar dat ik met mijn bedrijf Klundert-Muziek de technische  ondersteuning gedaan heb .In de jaren erna leerde ik de spelers steeds beter kennen en voelde me als een familielid in deze vereniging. Een hobby waar zeer veel tijd in gaat zitten met mijn fantastische team, maar waar we zo ontzettend veel voor terug krijgen.

     
 

Algemene zaken: Henny Smarius

Ik ben begonnen bij "De Bokkenrijders" in 2010. Vreemd in het begin, maar al heel snel werd ik opgenomen in de "familie" die V.O.S. heet. Vriendschap en passie zijn sleutelwoorden in deze vereniging en daar kan ik me helemaal in vinden. Elk productieproces is intensief, spannend ook. Het is fijn daar een steentje aan bij te dragen..Heerlijk om te doen.

     
 

Penningmeester: Angeline Koster

Begin 2014 werd ik door Toine verrast met de vraag om in het bestuur te komen van de V.O.S. Ik voel me momenteel als een vis in het water. De spelers, vrijwilligers en bestuursleden zijn als groep verbonden en ik heb me hier vanaf dag één erg op mijn gemak gevoeld. Ik geniet van de energie die ik tijdens de repetities voel. Ik ben trots dat ik bij deze vereniging aansluiting gevonden heb.

 

     
 

Secretatiaat: Monique Gerrits

Sind 2015 mag ik meelopen met de V.O.S. Het lijkt me geweldig om een steentje bij te mogen dragen aan deze geweldige vereniging. Ik houd ervan om naar een musical te gaan. Nu maak ik mee hoe het is als je achter de schermen meewerkt. Dat er veel enthousiaste mensen zijn bij de V.O.S. dat is me al snel duidelijk geworden. Samen zorgen we ervoor dat het publiek een geweldige voorstelling beleeft en daar wil ik graag aan meewerken.

 

U kunt contact met ons opnemen via info@vos-oisterwijk.nl