Im Memoriam Wim Habraken

Deel dit bericht

Op 23 december 2021 overleed, na kortstondig ziek zijn,  onze erevoorzitter Wim Habraken. Vanaf 1990 was Wim 14 jaar actief lid van Stichting Verenigde Oisterwijkse Spelers, waarvan 12 jaar als voorzitter. Door zijn toedoen komen er meer jongeren bij de club en wordt er muziek aan de toneelstukken toegevoegd. Hiermee tilt hij het gezelschap naar een steeds hoger niveau en legt hij de basis voor het muziektheater van nu. Een ongekend hoogtepunt is de musical “Les Miserables”  in 2003. Mede door deze succesvolle productie wordt hij in dat jaar onderscheiden met de Oisterwijkse Parel. Door interne verdeeldheid valt het doek voor de stichting in 2004.  Er wordt een nieuwe vereniging opgericht, de huidige Vereniging van Oisterwijkse Spelers. In 2013 wordt Wim erevoorzitter. Zijn betrokkenheid was bij elke ontmoeting aangenaam voelbaar. Trouw bezocht hij elk jaar met zijn Marie-Anne onze voorstellingen.  

Dankbaar denken wij aan Wim terug als bijzonder mens en weldoener van de vereniging.

Onze vorige producties